O nama

Coral Tours je turistička agencija koja se bavi subagenturom, tj. prodajom turističkih aranžmana vodećih tour-operatora, za letovanja, zimovanja, banjski turizam, ekskurzije, krstarenja, šoping ture, sajmove...i to za sve destinacije u Srbiji i u svetu.
Kod nas možete kupiti autobuske karte, avio karte za sva odredišta i dobiti informacije i usluge iz oblasti turizma i hotelijerstva.
Od 1997, kada je osnovana kao prva privatna turistička agencija u Zaječaru, naša firma napreduje u svim aspektima poslovanja, proširuje sadržaje i unapredjuje kvalitet ponude, a sve u skladu sa iskustvima modernog svetskog turizma. Poštujući potrebe klijenata svih kategorija, Coral Tours je razvio vrhunski proizvod-informaciju! Ta informacija-brza i prava, zasnovana na obrazovanju i neposrednom iskustvu zaposlenih-jeste razlog zbog koga treba da dodjete baš kod nas. Dočekaćemo Vas ljubazno, u prijatnom ambijentu, spremni da Vas uslužimo.
Nalazimo se u tržnom centru Capitol Park, ul. Čupićeva 2 u Zaječaru.

 

Za našu poslovnost odgovornost je na:
Danijela Kalinović, direktor i vlasnica agencije
Rođena je 19.01.1973. u Podgorici. Diplomirala je ekonomiju i stekla zvanje mastera na smeru poslovni sistemi u turizmu Univerziteta Singidunum u Beogradu kod prof. dr Slobodana Unkovića.

 

Zaštita podataka
U svrhe regulisanja zaštite podataka o ličnosti doneli smo Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti i Akt o bezbednosti i privatnosti podataka za naše preduzeće.

 

Vaše je samo da uživate a ostalo prepustite – Coral Tours-u!